Her kan du læse om de mest populære modeller af Trek mountainbikes og Trek racercykler! Men først en hurtig introduktion til Trek!

Mange gode ideer er startet over et par øl (-og sikkert også mange dårlige). Én af dem er virksomheden TREK, som blev stiftet tilbage i 1975 af Dick Burke og Bevil Hogg. Dick og Bevil havde en cykelforretning som de økonomisk havde svært ved at få til at løbe rundt, da konkurrencen på billige cykler var hård. De besluttede derfor at starte deres eget brand og dét blev startskuddet til det Trek som vi kender i dag!
Du kan finde Trek cykler indenfor nedenstående kategorier:

Trek mountainbike
Trek racercylkler
Trek el-cykler
Trek junior- og børnecykler

(Cykelpartner er forhandler af Bosch E-bike systems)

Det gode ved Trek er, at du kan finde cykler indenfor alle typer cykelsport – i flere forskellige prisniveauer. Uanset hvilken model Trek cykel du vælger, er du sikker på at få en cykel i god kvalitet!

Trek mountainbikes – til dig der elsker udfordringerne ved et kuperet terræn!

En mountainbike fra Trek er for dig der elsker et udfordrende terræn – og samtidig ikke har noget imod at komme hjem med mudder i hovedet. Mountainbikes fra Trek er kendt for deres gode kvalitet og ydeevne – og du kan finde modeller der matcher forskellige kørestil og ambitionsniveauer!

Blandt de mest populære cykler fra Trek finder du Trek Roscoe, Trek Procaliber og Trek Marlin.

Trek Roscoe er designet til dig der er frygtløs og ønsker at have det sjovt mens du cykler i udfordrende terræn! Roscoe er en hardtail mountainbike, født med kvalitetskomponenter fra Shimano Deore.

Trek Procaliber er for dig der har store krav til din mountainbike, da den er blandt de hurtigste hardtails til skoven. Procaliber er født med komponenter fra Shimano Deore eller Sram GX Eagle, afhængigt af hvilken model du vælger. Prismæssigt ligger Procaliber fra 16.000 – 29.000 kr. når den ikke er på tilbud.

Trek Marlin er en mountainbike i den prisbillig ende. – men stadigvæk med mulighed for masser af sjov i lettere kuperet terræn. Trek Marlin findes i modellerne Marlin 4-7 og er udstyret med komponentgrupper fra Shimano Tourney, Altus eller Deore, afhængig af hvilken model du vælger. Du kan købe en Trek Marlin til mellem 4.600 og 7.200 kroner når den ikke er på tilbud. Trek Marlin cykler er kendt for deres balance mellem pris og kvalitet og anses for at være et godt valg for begyndere og øvede mountainbike-ryttere, der leder efter en cykel der kan tackle forskellige terræn og udfordringer.

Du kan se et stort udvalg af TREK mountainbikes her.

Trek racercykler – til dig der elsker fart, åbne landskaber og konkurrence!

En racercykel fra Trek er for dig der elsker fart, luft under vingerne og en god udsigt over åbne marker.
Racercykler fra Trek er kendt for deres gode kvalitet og smidighed på vejen – og du kan finde modeller der matcher forskellige kørestil og ambitionsniveauer!
Blandt de mest populære racercykler fra Trek finder du Trek Domane og Trek Emonda.

En Trek Domane racercykel spænder prismæssigt fra 7.600 – 26.000 når den ikke er på tilbud. Den store prisforskel afspejler forskellen i stelmateriale og komponentgruppe. Den billigste AL 2 udgave er produceret i aluminium og har Claris komponentgruppe, mens den dyre SL 5 udgave er produceret i carbon og har 105 komponentgruppe.

Hvis du går et step op prismæssigt, finder du populære modeller fra Trek Emonda, som prismæssigt ligger mellem 19.300 og 53.700. Emonda ALR 5 som ligger i den billige ende af Emonda modeller er udstyret med aluminium stel og 105 komponenter, mens de dyre Emonda SL 6 og SL 7 er udstyret med carbon stel og hhv Ultegra og Ultegra Di2 komponenter.

I den HELT, HELT tunge ende indenfor Trek racercykler finder du Trek Madone! Den er vild! Den er hurtigt! Og den er blæret! Ta’ et kig og se de vilde specifikationer den har at byde på!

Du kan se et stort udvalg af racercykler her.