Om Singletrack

Singletrack.dk er et brugerdrevet MTB community. Vores forum har kørt sit eget liv det sidste års tid, takket være de dygtige brugere, som frivilligt bruger tid på at hjælpe andre med spørgsmål, tips og tricks. Singletrack.dk er dog meget mere end et forum, og særligt vores sporoversigt er rigtig populær.

Vi er glade for at kunne fortælle, at Cykelpartner.dk har investeret i Singletrack.dk. Singletrack.dk skal være Danmarks bedste mountainbike community, og det koster penge og kræfter at have den ambition. Cykelpartner vil fremover stå for den tekniske drift af siden, og vil samtidig bidrage med bl.a. produkter til test og konkurrencer.

Hvad betyder det fremover?

Fremover vil Singletrack.dk stadig være et uvildigt brugerdrevet forum, hvor alle er velkomne, nye som gamle brugere. Uanset hvilket niveau du er på, skal du kunne føle dig velkommen på Singletrack.dk.

”Vi har en naturlig interesse i mountainbike sporten og ønsker at bidrage med de muligheder, vi har. Det er dejligt, at vi kan være medvirkende til, at Singletrack.dk bliver Danmarks bedste MTB forum. Singletrack.dk skal stadig bære præg af at være styret af brugerne, men Cykelpartner vil stille viden fra vores teknikere til rådighed, i et vist omfang, og hvor det er relevant.” siger Jens Elvers-Christensen fra Cykelpartner.dk

Ud over vores forum, er der en masse andre sektioner, som fremover vil blive pudset af og få mere fokus. Blandt andet vil vi gerne have mere gang i vores artikelsektion, hvor du kan skrive anmeldelser af udstyr, og fordybe dig og nørde med specifikke emner.