Os der elsker mountainbiking ved hvor hårdt, men også tilfredsstillende det er, at have kørt rundt i en mudret skov, oplevet naturen og brændt en masse energi af. Med en el-mountainbike kan man overkomme endnu flere udfordringer, tage en ekstra skov, en ekstra bakke, i det hele taget mere af alt det sjove.

Det er derfor ikke uden grund, at elcykler designet til mountainbiking er blevet voldsomt populære de seneste år. Det kan også være en ideel løsning for dem, der ønsker at mountainbike med deres partner, men hvor den ene persons tempo ikke matcher den anden. Så i stedet for at have to lidt frustrerede ryttere (den ene, der synes det går for langsomt og den anden, der synes det er alt for hårdt), så kan man i stedet have to glade mountainbikere.

Nyd fællesskabet

Forestil dig en fantastisk tur i kuperet terræn med din partner uden at bekymre dig om fysisk udmattelse. Med en E-mountainbike kan du skabe fælles oplevelser, hvor alle kan nyde turen, uanset ens fysiske formåen. Heldigvis kan man altid justere motorkraften efter terræn, så bare fordi man sidder på en elcykel betyder det ikke, at man behøver at føle at man kører nedad bakke hele tiden. Man kan netop justere det, så man stadig kan få en sjov, hård oplevelse, men en der passer til ens niveau og ikke nødvendigvis ens cykelpartner.

Hvis du er en af dem, der hidtil har droppet ideen om mountainbike, da det er ”for hårdt”, så er en elcykel til mountainbike din løsning. Prøv kræfter med tekniske stigninger, som du ellers ikke ville have kastet dig ud i, og oplev den spænding mountainbiking kan tilbyde.