Bkool Smart pro 2 – 2018 hometrainer

Nu går vi hometrainer sæsonen i møde, og det betyder at rigtig mange begynder at finde deres hometrainere frem. En af de mest populære og udbredte hometrainere er Bkool, som her i efteråret er udkommet med en ny 2018 model, som de kalder for Smart Pro 2. Ud over nogle få designændringer, og en markant ændring af farven, så er der ikke så meget nyt på den visuelle del. Inden i har den dog fået Bluetooth og en forbedret motor, som skulle være endnu stærkere og støjsvag en forgængeren.

Priserne på Bkool Smart Pro 2 variere en hel del lige i øjeblikket, men kan købes hos Cykelpartner.dk som har prisgaranti.

Bkool 2018 unboxing

Cykelpartner har taget et kig på hvad der i kassen når du køber en ny Bkool

Som du kan se i videoen, så er motoren blevet gul, og fået en opdatering på designet. Ellers er princippet og funktionaliteten den samme, i forhold til den nye og gamle Bkool. Fordelen ved Bkool, og en af de primære grunde til at den er så populær, er at den passer til flere hjulstørrelser, og så deres populære software, kaldet BSIM, men mere om det senere. Bkool holderen spændes fast omkring cyklens stikaksel, og din vægt presser hjulet ned mod rullen i Bkool motoren. Netop det gør, at Bkool er kompatibel med flere hjulstørrelser. Faktisk kan du bruge fra 20 tommer og op til 29 tommer hjul, så det er altså alt lige fra en BMX cykel til din 29″ mountainbike. Du skal dog være opmærksom på at det i de fleste tilfælde vil kræve et særligt hometrainer dæk.

Bkool softwaren fås en i gratis version, men du kan tilkøbe et premium abonnement til omkring 10 euro om måneden. Har du premium, kan du køre videoruter, som du kan se en lille demo af i videoen herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *