Forum

Singletrack.dk’s forum er flyttet til Facebook gruppen “Singletrack.dk Forum

Af praktiske årsager, har vi valgt at flytte vores populære mountainbike forum til Facebook. Vi glæder os til at se dig på Facebook.


Har kun kørt mtb i en sæson, så jeg søger lige et råd fra de erfarne.

Det kribler i benene, men vil jo heller ikke ødelægge sporene. Hvornår er det god stil (vind og vejr) at begynde at køre efter vinteren?
...

View on Facebook

Hejsa.

Jeg er relativ ny MTB køre og køre pt. På nogle Schwalpe Smart Sam 27,5 -2,25 dæk.
Hvilket klare sig ganske godt, nul punkteringer, lav rullemodstand men jeg kunne godt bruge lidt mere ”bid” på sporet, især over rødder og sten.
Køre små 1-2 Km til sporet, asfalt og hårde grusstier, resten af sporet er en blanding af hård jord, hård stabilgrus, skovbund, løv og grand med en del rødder, og mudder samt blade.

Hvad kan i evt. anbefale?
Vægten på dækket er ikke vigtig for mig, men en fornuftig punkterings beskyttelse og medium til lav rullemodstand.
Har bla. kikket på, Schwalbe Rocket Ron, Nobby Nic og Continental X-King ProTection.
...

View on Facebook

Tak for medlemskabet 😀

Kan se jeg kan bruge en masse tid her inde på at læse og blive klogere. . (All round inden for mtb)

Jeg elsker at køre spor i Silkeborg nordskov og fra oktober til januar har jeg holdt pause fra skoven og fokuseret på kost og træning i fitness.. det har givet pote.
Blevet mere stabil på mtb.
Ikke så meget astma. (Faktisk ingen siden opstart igen, sidste år desværre 14 anfald blå spor rundt og det var selvfølgelig med arrengement jeg var hoppet på. Bike, Beer & burger )
ruterne veninden og jeg kørte sidste år tog og 2,5 time, Nu har vi skåret en hel time af samme rute og syntes selv vi er ret seje der..

Først tur i starten af januar, der måtte jeg lige opleve mit første styrt.. den klarede jeg let og elegant sådan svagt skråt og sidelæns til venstre.. vi morede os ganske højt så ekkoet vandrede højt og langt i nordskoven..
ugen efter i den aller første del før start af serpentineren måtte jeg lige ud og flyve lidt. . Venstre læg blev pænt tattoveret og styret kyssede smertefuldt mit skridt. Højre skulder landede i direkte impact med en blanding af halvfrosset jord og rødder.. jeg kunne godt mærke hvad der skete inde i skulderen, Men Ville ikke erkende det. Adrenalinet var allerede højt og så ved vi alle jo at man på det er smertelindret.. jeg kom på cyklen igen efter jeg var færdig med at rode rundt i en latterkrampe.. (jeg har bare en ustyrlig mani med at grine af mig selv i sådanne situationer. Kan ikke styre det)
Afsted det går.. og nu står jeg over for den lille stigning af serpentineren.. jeg er i ét lidt for højt gear, får hurtigt klikket ned og op at stå. Men jeg var bare lige alt for langsom. Kæden knækker, jeg står op i pedalerne som kører hurtigere end aldrig før alt imens jeg i det langsomste slowmotion daler (i mine øjne) pænt elegant til venstre. Besejret 3 meter oppe i bunden af serpentineren..

Jeg er imponeret over hvor meget jeg kan nå på de små 100-150 meter.

Nå men lægen har givet mig grøn lys til at træne igen, så længe det kun gør ondt under træningen og ikke efter.. jeg skal heale i 3 mdr før skaden kan ses til fulde. Jeg rev/flossede læbe senen i højre skulder..

(Venstre flossede jeg i en anden sport) 🤔🙊

Så har en masse jeg skal ha lært endnu. 😊
...

View on Facebook