Forum

Singletrack.dk’s forum er flyttet til Facebook gruppen “Singletrack.dk Forum

Af praktiske årsager, har vi valgt at flytte vores populære mountainbike forum til Facebook. Vi glæder os til at se dig på Facebook.


Hej
Er der en der har en fil til min Garmin på mtb sporet ved tvorup klitplantage, gerne så ny som muligt😃
...

View on Facebook

Hej.
Har nogen erfaring med Skovlysporet på Bornholm?
Mvh. Mark
...

View on Facebook

Har hørt, at der skulle være et MTB-spor ved Sønderskoven i Vejle. Jeg kan dog ikke rigtig finde noget information om det.

- Hvor starter/slutter sporet?
- Er det noget ved?
...

View on Facebook

Alle sammen giv et skulderklap for 5 års frivilligt hårdt arbejde, ved at LIKE, DEL og INVITER alle venner og bekendte til den offentlige begivenhed! 🤗 På forhånd tak!

Mvh Bording MTB & Four Cross
...

Bording MTB & Four Cross - Åbningsfest !

august 26, 2017, 11:00am - august 26, 2017, 4:00pm

Kom til et brag af en åbningsfest lørdag d. 26. august kl. 11.00 ved Bording MTB & Four Cross!!! 😀 Det bliver en festdag med vilde indslag og store navne, bl.a.: - Indvielse af banen af enten en kendt komiker eller en af Danmarks største navne indenfor MTB sporten! - Freestyle MX show på E-KTM Crosser med Alex Porsing eller anden kendt udenlandsk FMX kører - Cykeltrial Show med Trial Action Team kendt fra Talent (DR1) og Danmark har talent (TV2) - Åbningsknockout heat med 4 af DK allerbedste MTB kørere, på hver af de 4 baner! - Open session freestyle show med Dirt jump kørere på cykler og meget meget mere! Der vil være mobilscene, lydanlæg, fadølsanlæg og levende musik! Cha Cha Nougat står for levende musik og er klar til at fyre op under festen med bl.a. dansk top numre, rock AC/DC, 80 og 90 hits, samt moderne numre!! Cafe Tæt og en pølsevogn står klar med fadølsanlæg, drikevarer, alt muligt forskelligt lækkert mad lige fra hotdogs til pulled pork burgere, fra hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat til sunde salat og sandwich! 😀 Der vil være stande og telte fra forskellige cykelforretninger, ekstremsportsvirksomheder, lokale butikker osv. Der vil også være en stand, hvor det er muligt at melde sig ind i klubben! Derudover vil der være open session, hvor man kan prøve kræfter af på alle 4 baner, prøv banen alene eller udfordre dine kammerater ved at stille til start bag startbommen! Der vil også være telte, hvor man kan låne/leje cykler og el motocross maskiner. Der kommer flere indslag og mere nyt kommer senere. 🙂 Det endelige program med præcise tidspunkter på de forskellige indslag samt navne vil blive offentliggjort snarest. Støt os og giv os et skulderklap for de 5 år med hårdt frivilligt arbejde ved at komme til et brag en åbningsfest! Inviter alle I kender, som kunne have interesse! Vi ses til en kanon dag! Mvh Bording MTB & Four Cross

View on Facebook