• Facebook Page: 217644278089
  • Twitter: singletrack_dk
  • Vimeo: singletrackdk
Banner
 

H12 - 2011 Populær

GPS Spor

Hvis GPS sporet ikke loades kan du opfriske siden med tasten F5 på din computer

Beskrivelse Og Billeder

H12 - 2011I 2011 afholdes H12 lørdag den 7. maj. Lokationen vil igen være i Isterød ved Hørsholm, i samarbejde med Isterød Højskole. Vi åbner tilmeldingen 1. december 2010, så se at få sat dit hold og underet venner og klubkammerater! Sidste år gik mange forgæves, specielt i soloklassen, som blev udsolgt på under 4 timer!

Der er lavet lidt om på klasserne. 3-mands hold er udskiftet med 4-mands (som i 2008), ellers er alt ved det gamle. Solo, mix, herre, dame og U15.

Vi har plads til 1075 ryttere, hvoraf de 75 er i soloklassen (i udgangspunktet 60 herre og 15 dame), resten fordeles over 4-mands klasserne.

Grundet ændringerne i klasserne, vil der være lidt flere ryttere på dagen, men færre på sporet, set i forhold til 2009 og 2010 udgaven af H12. Der er altså mere plads på sporet, og dermed færre overhalinger.

Prisen er 600.- pr. deltager uanset om du er til solo eller hold.

Der er fuld forplejning under løbet, mad, energi mm.

Læs mere på www.h12.dk

Hent GPS filen for H12 - 2011 på dette link (Zipped TCX fil)

Billedgalleri

H12 - 2011
H12 - 2011
H12 - 2011
H12 - 2011
H12 - 2011
Tak til pixelution.dk for lån af billede(r)

Kommentar(er) Og Ratings

Kommentarer og anbefalinger

Der er endnu ingen kommentarer her - vær den første til at skrive din mening, kommentar eller anbefaling.

For at skrive en kommentar skal du enten register en profil eller logge ind.
 

Læs Venligst Dette...

VIGTIGT!!! Retningslinier for brug af GPS spor og områdebeskrivelser på singletrack.dk

1. GPS sporene og områdebeskrivelserne er kommet til ved hjælp af bidrag fra brugerne af singletrack.dk og det forhenværende mtbtracks.dk
Informationen du finder om sporene er kun så god som du selv gør den til!! Dvs. at hvis du kan bidrage med nyttig information i form af billeder, GPS spor, områdebeskrivelser og andet, så kontakt os gerne.

2. Hvis du finder fejl i forbindelse med brugen af spor og områdebeskrivelserne så kontakt os. Et GPS spor der er logget for 3 år siden kan sagtens være umulig at følge idag? Skovene og naturen ændrer sig hele tiden, det gør sporene også. Måske kan det være at en områdebeskrivelse er utilstrækkelig eller andet??
Vi skal blot bede dig om at dobbelt checke fejlen inden du kontakter os...

3. Brug af GPS sporene og cykling i de omtalte områder sker på eget ansvar. www.singletrack.dk kan IKKE holdes ansvarlig for ulovlig indtrægning på private grundstykker, og forkert og ulovlig opførsel i private og offentlige skove.

4. Du opfordres til at følge de gældende regler for færdsel i skove og holde dig opdateret på MTB interesse gruppen MTB Danmarks hjemmeside Her finder du retningslinier for korrekt opførsel på MTB i den Danske natur samt andre gode nyheder og information.