• Facebook Page: 217644278089
  • Twitter: singletrack_dk
 

Det officielle spor i Teglstrup hegn Populær

GPS Spor

Hvis GPS sporet ikke loades kan du opfriske siden med tasten F5 på din computer

Beskrivelse og Billeder

Det officielle spor i Teglstrup hegnI Teglstrup hegn er der et officielt MTB spor, det er markeret med blå pletter på træerne, ruten er ikke specielt teknisk eller kuperet, så en rigtig god begynder rute og hvor den let øvede rytter også kan blive udfordret. Skoven er lidt mere kuperet end nogle af de andre skove der er i nærheden.

Sporet starter og slutter på Gl. Hellebækvej i den nordlige del af Teglstrup Hegn. GPS sporet der er tilknyttet denne beskrivelse har dog start og slut i den sydlige del af skoven. Men der kan jo hoppes på sporet hvor man har lyst.

Kommentar(er) og Ratings

Redaktionens kommentarer

Det officielle spor i Teglstrup hegn 2010-05-04 09:39:24 Niels Løvengreen
Gennemsnitskarakter 
 
2.3
Sporet eller områdets sværhedsgrad 
 
2.0
Landskab og natur 
 
3.0
Område beskrivelsen 
 
2.0
Fun factor 
 
2.0
Anmeldt af Niels Løvengreen    04. Maj 2010

Teglstrup Hegn

Hej,

vi er to som kører jævnligt i hegnet, vi deltager i alle de løb vi kan komme til men tilhører den tunge ende. Det er en relativ lang rute,hvis man følger de blå mærker på begge sider af vejen(cirka 14 km).Ruten er meget hurtig,der er få stigninger som kan køres uden problemer af alle,der er få passager med rødder og 2 stykker med ret ujævnt terræn.Alt i alt en nem rute som mangler nogle kraftige stigninger. mvh Niels

Synes du denne kommentar fortjener at blive stående? 
10
Gør redaktionen opmærksom på noget dårligt eller forkert ved denne artikel
 

Kommentarer og anbefalinger

Gennemsnitskarakter fra: 1 bruger(e)

For at skrive en kommentar skal du enten register en profil eller logge ind.
Gennemsnitskarakter 
 
4.5
Sporet eller områdets sværhedsgrad 
 
2.0  (1)
Landskab og natur 
 
6.0  (1)
Område beskrivelsen 
 
6.0  (1)
Fun factor 
 
4.0  (1)
 
Det officielle spor i Teglstrup hegn 2014-10-03 11:12:54 Jesper Mærsk Frilund
Gennemsnitskarakter 
 
4.5
Sporet eller områdets sværhedsgrad 
 
2.0
Landskab og natur 
 
6.0
Område beskrivelsen 
 
6.0
Fun factor 
 
4.0

Teglstrup Hegn..

Der er kommet nye tiltag på ruten, og der er kommet 3 nye passager, teknisk, er ruten stadig ikke svær, for den vante på sporet kan de nye "omkørsler" virke som en irritation end udfordring.
men sporet har trængt til nytænkning, og kører man ruten mod uret, vil man få størst bakkeudfordring - selve sporet fører en igennem nålebund og løvskov, er ca 35% store stier..

Synes du denne kommentar fortjener at blive stående? 
22
Gør redaktionen opmærksom på noget dårligt eller forkert ved denne artikel
 

Læs Venligst Dette...

VIGTIGT!!! Retningslinier for brug af GPS spor og områdebeskrivelser på singletrack.dk

1. GPS sporene og områdebeskrivelserne er kommet til ved hjælp af bidrag fra brugerne af singletrack.dk og det forhenværende mtbtracks.dk
Informationen du finder om sporene er kun så god som du selv gør den til!! Dvs. at hvis du kan bidrage med nyttig information i form af billeder, GPS spor, områdebeskrivelser og andet, så kontakt os gerne.

2. Hvis du finder fejl i forbindelse med brugen af spor og områdebeskrivelserne så kontakt os. Et GPS spor der er logget for 3 år siden kan sagtens være umulig at følge idag? Skovene og naturen ændrer sig hele tiden, det gør sporene også. Måske kan det være at en områdebeskrivelse er utilstrækkelig eller andet??
Vi skal blot bede dig om at dobbelt checke fejlen inden du kontakter os...

3. Brug af GPS sporene og cykling i de omtalte områder sker på eget ansvar. www.singletrack.dk kan IKKE holdes ansvarlig for ulovlig indtrægning på private grundstykker, og forkert og ulovlig opførsel i private og offentlige skove.

4. Du opfordres til at følge de gældende regler for færdsel i skove og holde dig opdateret på Naturstyrelsens hjemmeside Her finder du retningslinier for korrekt opførsel på MTB i den danske natur.